i ja spelnilem obowiazek
:diabelski_usmiech
:diabelski_usmiech
Jest jednak jedno ale... Uzylem folii Oracle 3800 kupionej na allegro. Mialo byc full wypaśnie i legalnie, ale jak je już zalożylem i podłączyłem żarówki to zobaczyłem niestety że wszystko świeci na czerwono :roll: Zarówno kierunki jak i wsteczny...

Zobacze może uda mi się znaleźć inną folię (bardziej przepuszczająco światło) to oddam to fachowcom do zrobienia 
w kierunki wsadź sobie żarówki srebrne żeby nie było jajecznicy i będzie OK - ori światła po lifcie są miodzio
serio :!: kazda opinia jest wazna i cenna :szeroki_usmiech
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

chyba kupię inną folię na allegro i zobacze może moja jest jakaś trefna. Widziałem już przecież nie raz na mieście ludków z przyciemnionymi lampami no na czarno i kierunki świeciły normalnie...
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Jest jednak jedno ale... Uzylem folii Oracle 3800 kupionej na allegro. Mialo byc full wypaśnie i legalnie, ale jak je już zalożylem i podłączyłem żarówki to zobaczyłem niestety że wszystko świeci na czerwono :roll: Zarówno kierunki jak i wsteczny...
Zobacze może uda mi się znaleźć inną folię (bardziej przepuszczająco światło) to oddam to fachowcom do zrobienia 
:lol: grzecznie przytaknolem skoro wladza tak mowi to co sie bede z nim w tym przypadku spieral hihihi 
Komentarz